lørdag 22. mai 2010

Postkort – Postcards

Å sy postkort er til å få dilla av. Jeg begynte å sy postkort for flere år siden og innimellom må jeg bare lage noen fler…  Inni bruker jeg fast2fuse, på skrivesiden bruker jeg ensfarget eller selvfarget stoff og på framsiden rester av stoff, bånd, garn med mer. Det går også med endel vlisofix.

Nå er jeg med i ei gruppe som bytter bursdagskort og jeg har lagd opp en bunke. Blomstene er ferdig utstansede filtblomster:

IMG_3107

Jeg har samlet på rester med vlisofix på baksiden og bestemte meg for å ta fram småbitene og lage noen kort. Midten av “blomstene” er angelinafiber. Her er resultatet:

IMG_2506

IMG_2509

IMG_2499

IMG_2502    

Når jeg lager postkort for å bytte blir det ofte serier med mer eller mindre like kort. Her er noen av de:

Det er ikke bare selvlagde kort som det er kjekt å bytte. Da jeg hørte om postcrossing var jeg ikke sen om å bestemme meg for at dette var noe jeg ville være med på. Det er kjekt å få noe annet enn regninger i postkassa! Nå får og sender jeg postkort fra/til hele verden:

IMG_3703

Hvis du vil vite mer om postcrossing kan du se her:

http://www.postcrossing.com/

4 kommentarer:

 1. Kjempeflotte kort. Moro å lage slike kort.
  Jeg hadde en periode hvor jeg lagde slike kort, men nå har jeg ikke flere igjen. Nå ble jeg veldig inspirert av dine. Flott blogg du har laget, med mange spennende prosjekter.

  SvarSlett
 2. Hei Kjersti!
  Så mange, flotte kort du har laget! Selvlagde knapper er det ikke mange som kan skilte med; skjønner godt at de var moro å lage.
  Fin blogg, så jeg kommer nok innom flere ganger :-)

  SvarSlett
 3. Beautiful postcards Kjersti! I will add you to my bloglist.

  SvarSlett
 4. Hi: What a great blog Kjersti, is there anything you haven't tried yet? You have good ideas, colours and the buttons are great!

  SvarSlett