søndag 1. mai 2016

Dubai 5

Er å ha vært på quilteutstillingen var det å haste videre til neste sted på lista. Jeg hadde hørt om Miracle Garden og hadde lyst å ta en tur dit før vi skulle til flyplassen og vende nesa hjemover. Miracle Garden er en enorm park som er bygd i ørkenen og inneholder millioner av planter og har en enorm blomsterprakt. Vi tok metroen til "Mall of Emirates" og etter litt leting og venting var vi på en fullstappet buss på vei til Miracle Garden, Etter en halv time var vi framme. Det ble så tidlig mørk så den første halvtimen måtte vi springe rundt med fotoapparatet for å ta bilder mens det ennå var litt lys og så kunne vi roe ned og bruke et par timer på å se på alt det fine som var der. Det er utrolig hva de har lagd av dekorasjoner med blomster. Jeg skulle gjerne ha kommet litt tidligere, men man kan ikke få med seg alt, eller hva?

HPIM6690

HPIM6693

HPIM6709

HPIM6721

IMG_8847

IMG_8882

IMG_8885

IMG_8905

IMG_8908

IMG_8933

IMG_8938. IMG_8959

IMG_8964

IMG_8966

IMG_9003

Vi tenkte at det var lurt å komme seg med bussen i god tid før det stengte, men det var vi ikke alene om... Køen var laaang... Vi kom oss med buss nummer to, takket være god stuing. Vi rakk det vi skulle - fikk hentet bagasjen på hotellet og kom oss til flyplassen i god tid til å rekke flyet hjem som gikk sånn midt på natta en gang.

Litt om turen og kostnadene: Fly tur/retur Oslo – Dubai var under 3000 kr pr. pers. Noen hundrelapper mer for oss som reiste fra Stavanger. Hotell kan man få så dyrt man vil, men det er mange fire og fem stjerners hoteller til 1000 kr natta for to pers. Ukeskort for buss/metro/trikk kostet mellom 300 og 350 kr. Vi kjøpte 48 timers hop on hop off billett hos bigbustours.com. Den kostet ca. 600 kr pr. pers. I tillegg til alle turene vi kunne ta i løpet av de 48 timene var det også endel turer i og utenfor byen vi kunne ta i løpet av 14 dager. Metroen var flott og effektiv. Buss var best å ta når man ikke hadde noe man skulle rekke… Dubai er en by hvor det føles trygt å ferdes. Å gå rundt i smugene om kvelden ved det første hotellet vi bodde føltes helt greit. Dubai er en rein og fin by med en uendelighet av ting å se og gjøre. Jeg drar dit gjerne igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar