fredag 24. august 2012

Another Little Quilt Swap

I løpet av sommeren har jeg sydd to små bilder. Det ene skal jeg bytte bort og det andre skal jeg ha selv. Jeg har meldt meg på Another Little Quilt Swap for tredje gang. Fristen for å få ferdig quilten er ikke på mange uker ennå så det der muligheter for flere å være med. Ta en titt her:

 

Klikker du på "Home" får du se teppene som er ferdig så langt. Ideen er at du skal kunne se bildene og skrive "ønskeliste" og så ender du forhåpentligvis opp med et av de du liker best. Da jeg var på "Festival of Quilts" i Birmingham for to år siden så jeg en demonstrasjon hvor det ble lagt kunstige blomster mellom stoff(som lå oppå vatt og bakstykke) og organza og så ble dette quiltet. Jeg likte ideen og har hele tiden tenkt jeg skulle prøve så nå fikk jeg endelig gjort det.

I've made two small quilts this summer, one to swap in Another Little Quilt Swap and one to keep. I saw a demo two years ago in Birmingham and wanted to try. I put organza on the top of fabric, batting and back fabric. Between organza and fabric I put artificial flowers and then quilted the piece

Her er bildet jeg skal bytte bort

Here is the one I will swap

IMG_2775

og her er det jeg skal beholde

and here is the one I will keep

IMG_2776

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar